Genoptræning lændesmerter

Specialiseret fysioterapeutisk genoptræning efter lændesmerter

Ring til Fys&Sund

Skal vi ringe til dig?

Intensiv specialtræning til dig, der har eller har haft lændesmerter

Dette program er for dig der gerne vil genoptræne din lænd efter lang tid med smerter, lige efter et lændehold eller en prolaps. Træning er rettet imod, at styrke din ryg, så du mindsker risikoen betydeligt for tilbagefald efter både konservativ behandling og operation.

Du kan starte med det samme og du behøver ikke en henvisning fra egen læge.

Der er hold på mange forskellige tidspunkter af dagen og forskellige ugedage, så kontakt os, så du kan starte på det holder der passer dig. 

Hvor lang tid varer det?

Træningen er på i alt 12 uger, hvor du skal træne sammen med en fysioterapeut 2 gange om ugen. Du må gerne træne mere, hvis din fysioterapeut mener din ryg kan holde til det, da du har fri adgang til vores fitnesscenter 7 dage om ugen.

Træner du alene?

Du træner dit personlige træningsprogram sammen med 2-4 andre, som også har eller har haft rygsmerter.Holdet er med få deltagere,  så der er god tid til hver deltager, så du kan få hjælp til, hvordan du takler evt. problemstillinger din hverdag. 

Hvad koster det?

Det koster 1395,- pr måned og under hele forløbet har du fri adgang til yderligere træning i vores hyggelige fitnesscenter.
Betaling foregår månedsvis fra opstart. 

Inden opstart skal du have 1 times samtale med fysioterapeuten. Denne time er gratis. 

Tilbage til livet uden lændesmerter

Du kommer det ikke uden en indsats, men vi hjælper dig gerne på vej!