<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Malene C. Christensen

Fysioterapeut Cert.MDT. i Fys&Sund

 

Book tid hos  Malene

Skal vi nå dit mål sammen?

Mit navn er Malene C. Christensen og jeg arbejder som fysioterapeut i Fys&Sund. 

Mit navn er Malene. Jeg har været ansat på klinikken siden 2013, først som studerende og de seneste 6 år som fysioterapeut. Jeg arbejder med en bred vifte af problematikker, både på klinikken men også som udekørende fysioterapeut på fx aktivitetstilbud, plejecentre og bosteder.

Efter endt uddannelse har jeg taget efteruddanelse inden for akupunktur, hvilket betyder at jeg er RAB-godkendt og kan tilbyde akupunktur gennem din sundhedsforsikring.

Jeg er ved at efteruddanne mig til GybObs-fysioterapeut, som betyder at jeg kan hjælpe både kvinder og mænd med underlivsproblematikker som fx inkontinens og underlivssmerter.

Derudover tager jeg sideløbende en uddannelse til kranio sakral-terapeut, som giver mig værktøjer til at arbejde med at dæmpe aktiviteten i nervesystemet. Dette kan bl.a. bruges til smertetilstande, men også hos folk med både fysisk og psykisk uro.

Jo hurtigere jeg ser dig, jo hurtigere kan jeg hjælpe dig til en bedre hverdag!

Så klik på den orange knap og book en tid hos mig.  

Hvis du ikke kan finde en tid der passer dig, så ring på 86415232, så hjælper vi dig med at finde en tid. 

Book tid nu   Ring til Fys&Sund

Send en e-mail til mig: malene.christensen@fysogsund.dk