<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Fysioterapi Behandling

Både med og uden henvisning

Ring til Fys&Sund  Book tid nu

Kan ikke finde tid der passer mig.
Vil I ringe til mig?

I fys&Sund har vi en bred vifte af fysioterapeutisk behandling

Vores behandling tager altid afsæt i den bedste evidensbaserede teori inden for faget.
Under menupunktet “om os” finder du en mere fyldestgørende beskrivelse af vores vision og målsætning for den behandling, vi udfører for dig.

HVAD KOSTER DET?

De honorarer, du skal betale for behandlingen, er landsdækkende og er et produkt af forhandlinger mellem Danske Fysioterapeuter og Danske Regioner. Hvis du har en henvisning fra egen læge, vil du få reduceret den andel, du selv skal betale.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandlingen, uanset om du har en henvisning fra egen læge.
Rigtig mange af sundhedsforsikringerne, der betaler hele honoraret, kræver ikke en henvisning for at modtage fysioterapi. Hvor meget du eventuelt selv skal betale, kan du se på vores prisoversigt.

Vi glæder os til at se dig, uanset om du kommer direkte fra skiferien med et forstuvet knæ, eller du kommer direkte fra din egen læge med ondt i ryggen. Måske vil du bare gerne i bedre form, hvilket vi også kan hjælpe dig med i vores fitnesscenter.

Vi har åben, når du har fri fra arbejde, så du kan også få tider efter klokken 16 og helt frem til klokken 21.00. Behandling lørdagen efter aftale. 

Kaffen er fantastisk, altid frisk.

Ventetid

Vi tilstræber at der så kort ventetid som det kan lade sig gøre og mange gange kan vi finde tid samme dag du henvender dig. Vores mål er maksimalt 48 timers ventetid. 

Hvad koster det?

Med henvisning fra egen læge det ca 175,- pr behandling. Danmark giver tilskud uanset om du har en henvisning eller ej. Tilskuddet fra Danmark er lige nu 88,- pr behandling. 

Må jeg træne hos jer uden henvisning?

Du må meget gerne melde dig ind i vores fitnesscenter, selvom du ikke har en henvisning. Vi synes det er vigtigt at du træner sikkert og fornuftigt, så vi vil meget gerne lave et program til dig inden du starter.