<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

GDPR

Vi passer på dig og dine personlige data

Herunder kan du læse om hvordan vi passer på dine data, som vi opbevarer i klinikken

 1. Opbevaring af personlige data i din patient journal.
  Vi skriver altid en journal på dig, hver gang du er i klinikken til undersøgelse, behandling eller holdtræning. Vi skal dokumentere alt hvad vi finder under en undersøgelse og den behandling vi, i samarbejde med dig, gennemfører efterfølgende. Det er derfor vigtigt at du udfylder formularen "patient samtykke", som du modtager et link til, i den sms eller e-mail du modtager fra os, før din første undersøgelse. Dette samtykke skal kun udfyldes en gang og med dette samtykke giver du os lov til at opbevare dine kontaktdata og din patientjournal, samt at vi på dine vegne må kontakte din praktiserende læge, hvis det findes nødvendigt i dit behandlingsforløb. Videresending af data og behandlingsresultat på dig efter endt behandling til din læge er også et lovkrav der påhviler os som behandlere. Inden vi sender beskrivelse af behandling og resultat til din egen læge, har du mulighed for at gøre indsigelser imod ordlyden eller komme med rettelser til dette. 
  Dine data og journal opbevares i et program der hedder "Complimenta", som kun klinikkens personale har adgang til. Firmaet der opbevarer vores data hedder "ComplimentaWork", som vi har "databehandler aftale" med. 
  Dataansvarlig i Fys&Sund er Thomas Hyldgaard. 
 2. Sikker E-Mail.
  Hvis du skal sende os en e-mail, som indeholder personfølsomme oplysninger skal du bruge vores sikker e-mail, som er: sikker.email@fysogsund.dk
 3. Sletning af dine oplysninger.
  Efter endt behandling, kan du godt vælge, at få de data vi har på dig slettet.
  Hvis du sender en e-mail til ledelsen på thomas.hyldgaard@fysogsund.dk og beder om det, kan vi slette dine data indenfor 72 timer. 
 4. Hvad sker der hvis du udfylder en formular på vores website?
  Flere steder på vores website kan du udfylde formularer for at tilmelde dig nyhedsbreve, stille dig til rådighed for vores praktikanter, mv.
  Når du udfylder en sådan formular sendes de indtastede data til én e-mail modtager, som er sikret imod adgang fra andre en ledelsen. 
 5. Hvem ser dine data og journal?
  Din journal ses kun af klinikkens behandlere og klinikkens administrative personale. Ingen andre har adgang til vores system. 
 6. Du er medlem af vores fitnesscenter.
  Hvis du er medlem af vores fitnesscenter er der nogle rettigheder og regler, som du skal forholde dig til. Medlemsbetingelserne finder du her
 7. Hvad sker der hvis du kommer til skade under en behandling?
  Hvis det skulle ske, at du kommer til skade under behandlingen, vil fysioterapeuten indberette en utilsigtet hændelse (UTH).
  Du har også, som patient eller pårørende, mulighed for at indberette en utilsigtet hændelse (UTH) og du finder link til dette her: Link til UTH
  Du har mulighed for at indberette til Styrelsen for Patientklager. Du finder link til siden her.
 8. Fremmøde i Fys&Sund.
  Når du møder i klinikken har du pligt til at fremmøde dig selv via klinikkens fremmødeportal, som du finder lige indenfor indgangsdøren. Du kan fremmøde dig selv med indtastning af cpr-nummer eller ved henvendelse i receptionen, hvis du ikke kan fremmøde dig selv via det gule sygesikringskort.