Akupunktur Randers Fys&Sund

Akupunktur ved RAB-registrede fysioterapeuter

Ring til Fys&Sund    Book Akupunktur tid

Akupunktur Randers fys og og sund fysioterapi

 

Akupunktur i Randers til behandling af smertetilstande

De fleste sundhedsforsikringer kræver, at den akupunktør, der udfører akupunkturbehandlingen er RAB-registreret. Det er vi hos Fys&Sund i Randers

Ønsker du at bruge din sundhedsforsikring til at modtage akupunktur hos Fys&Sund i Randers, kan du booke din tid online hos en specialuddannet fysioterapeut i akupunktur. Du kan også ringe til os, så hjælper vi dig med at finde en tid, der passer dig til akupunktur. Hvis du ønsker, vi skal sende faktura direkte til din sundhedsforsikring, skal du medbringe brev eller videresende e-mail, der bekræfter, at du har fået tilladelse til at modtage akupunktur hos os. 

Akupunktur i Fys&Sund

Akupunktur hos Fys&Sund Randers foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet, og denne stimulering medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne.
Normalt indsætter akupunktøren 4-10 nåle i området med symptomer og smerter. Nålene sidder typisk i musklerne i 15-20 min, med små rotationer af nålene undervejs.

 Ring til Fys&Sund

Akupunktur Randers i Fys og Sund Randers ved Fysioterapeut RAB
 

Du vil altid få en grundig undersøgelse inden behandlingsopstart.

Et påbegyndt akupunktur-behandlingsforløb hos Fys&Sund i Randers består oftest af 4-8 behandlinger, for at få den ønskede effekt.
Du behøver ikke en henvisning fra egen læge, for at modtage akupunktur i Fys&Sund Randers. 
Du kan også, i tilfælde af, at du har en “Sundhedsforsikring med Akupunktur”, modtage akupunktur hos vores RAB-behandlere. 
Klik ind på 'online booking' og vælg "RAB Akupunktur". Finder du ikke en tid, der passer dig, så prøv at ringe til os, så finder vi en tid til dig.
Alle fysioterapeuter, der giver akupunktur i Fys&Sund, Randers, er uddannet af Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi 

1 min read

Bliv en bedre Golfspiller

Målrettet fysisk træning sammen med din golf fysioterapeut, som passer lige nøjagtigt til dit spil. 

Med en golfbody test finder vi ud af, hvor det du skal tune din krop i forhold...

1 min read

Osteopati.... Behandling af årsagen....

HVAD ER OSTEOPATI?

Ved osteopati i Fys&Sund Randers undersøges og forebygges dysfunktioner i hele kroppen. Ostepati er en behandlingsform som ikke bare fjerner smerter eller...

7 min read

Førstehjælp til dig med ryg smerter

Skade i lændenLænden består af mange forskellige strukturer, blandt andet 5 lændehvirvler, led der forbinder disse hvirvler, bruskskiver mellem hvirvlerne, ledbånd og muskler. Den...