Akupunktur i Fys&Sund

Medicinsk akupunktur ved RAB registrede fysioterapeuter

Ring til os nu

Akupunktur fys og og sund fysioterapi

 

Akupunktur til smerte tilstande

De fleste sundhedsforsikringer kræver, at den der er udfører behandlingen, er RAB registreret. Det er vi i Fys&Sund.

Ønsker du at bruge din sundhedsforsikring til at modtage akupunktur hos os i fys&Sund Randers, kan du booke din tid online hos special uddannet fysioterapeut i akupunktur. Du kan også ringe til os, så hjælper vi dig med at finde en tid, der passer dig. Hvis du ønsker at vi skal sende faktura direkte til din sundhedsforsikring, skal du medbringe brev eller videresende e-mail der bekræfter, at du har fået tilladelse til at modtage akupunktur hos os. 

Akupunktur i Fys&Sund

Akupunktur foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet, og denne stimulering kan medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne.
Normalt indsættes 4-10 nåle i området med symptomer og smerter.
Nålene sidder typisk i musklerne i 15-20 min, med små rotationer af nålene undervejs.
Et påbegyndt akupunktur behandlings forløb består oftest som minimum af 4-8 behandlinger (3-5 uger), for at få den bedste effekt.
Du behøver ikke en henvisning fra egen læge, for at modtage akupunktur i Fys & Sund Randers (har du en henvisning, er der et lille tillæg for nåle udover din patient andel). Du kan også, i tilfælde af, at du har en “sundhedsforsikring med Akupunktur”, modtage akupunktur hos vores RAB behandlere.
Alle fysioterapeuter, der giver akupunktur i Fys & Sund, Randers, er uddannet af Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi 
Akupunktur i Fys og Sund Randers ved Fysioterapeut RAB
 

Advagym i Fys&Sund

Onsdag den 5. august vil der være teknikkere i fitness centret, da vi får installeret nyt ud styr fra Advagym. Læs mere om Advagym i Fys&Sund her. 

Nu kan du træne mere

Vi har lavet et ny abonnement, som gælder fra 07.00 - 24.00. Så vil du gerne have mulighed for at træne tidligere om morgenen eller sent om aftenen, er dette lige for dig..

...

Ny pris for fysiurgisk massage

Prisen for fysiurgisk massage stiger en lille smule fra den 1. august 2020. 25 min. stiger til 245,- og 50 min. stiger til 415,-. 

Vil du have en tid til gammel pris, så skynd...

Don't go just yet!

Enter your email below and receive this free offer.