<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Fysioterapeut i dit firma fra Fys&Sund

Fys&sund udfører fysioterapi behandling i din virksomhed.

Ring til Fys&Sund

Mit navn er Katrine Bay.
Skal jeg ringe til dig?

Gør noget godt for dine ansatte og reducer antal sygedage

Ønsker du at gøre noget godt for personalet, sænke antallet af sygedage, få indrettet din arbejdsplads bedre og få gladere ansatte, så er en firmaaftale med Fys&Sund i Randers svaret.
Der er rigtig mange fordele ved at give dine ansatte fysioterapi fast en gang om ugen eller hver 14. dag. Fysioterapeuten kan reducere stress, forebygge skader, øge velværet og ikke mindst arbejdsglæden. Glade ansatte, der ikke har ondt og er mindre stressede, yder et bedre stykke arbejde, og dermed får du også mere for dine lønpenge.

Vores meget erfarne fysioterapeuter vil helt sikkert sørge for, at dine ansatte har færre sygedage, smiler mere og har mere overskud i hverdagen – i sidste ende er det jo det, der skaber gode produkter, hvilket kommer dine kunder og din virksomhed til gode.

Ring på 86415232, eller send en mail til katrine.bay@fysogsund.dk, så vi kan komme i kontakt med hinanden og komme igang med at gøre noget godt for dit firma!

 

"I vores arbejde på CSV Randers kommer vi ofte ud for hårdt fysisk arbejde. Medarbejdere ender ofte med spændinger i ryg og nakke. For at mindske og på længere sigt helt undgå sygefravær pga. fysiske smerter eller skader, har Fys&Sund været på CSV Randers en gang om ugen og udført behandling. Her har vi også kunnet undgå, at medarbejdere som allerede har problemer med spændinger eller skader, skulle tage afsted til fysioterapi behandling i arbejdstiden og herved spare tid.
Det har uden tvivl mindsket fraværet på CSV, og vi har lært, at forebyggelse er bedre end helbredelse."

Pernille Dalby.

image column 1 widget_31245772157
 

Glade ansatte ⇒ bedre produktion