Om Fys&Sund

Alt hvad du skal vide om os.

Vores

Historie

Fys&Sund

Det er aldrig for sent at blive bedre.

Fys & Sund har haft til huse i Provstegade 3 siden år 2009 og har været under den nuværende ledelse siden år 2006. 1. marts flyttede vi til nye og meget større lokaler i Dytmærsken 9. Erfaringen i klinikken spænder fra 2 år til 20 år. Samlet har Fys & Sund en fysioterapeutisk erfaring på i alt 158 år. Det er en erfaring, vi er stolte af, og som gør os i stand til at løse langt de fleste fysioterapeutiske problemstillinger. Udover selve fysioterapeuterne, er der ansat 2 fysioterapeutstuderende, en fysiurgisk massør og en yoga instruktør. På den administrative side tager seks klinikassistenter sig af den daglige drift i receptionen, hvor de sidder klar til at byde dig velkommen.

I Fys & Sund tror vi på, at alle er forskellige, og at der ikke er to typer smerter, der er ens – hverken i mekanik eller oplevelse, så derfor skal der laves individuelle behandlingsplaner til hver patient. Regimer og standardbehandlinger findes ikke i Fys & Sund.

reception fys og sund dytmærsken 9

VORES OVERBEVISNING

I Fys & Sund er vi af den overbevisning, at ventetid giver et dårligere resultat. Vi har taget den beslutning ud fra en teori om, at jo længere tid, du går med din skade, jo mere komplicereret kan dit behandlingsforløb blive. Det er eksempelvis almindelig fysiologisk viden, at fem dages inaktivitet resulterer i cirka 20 % styrketab i dine muskler. Det tager cirka tre uger at genoptræne dette tab. Hvis man forestiller sig, at du går tre-fire uger og venter på behandling, kan det i sidste ende betyder tre-fire måneders ekstra genoptræning i den sidste del af din rehabilitering. Du kan altid blive bedre, lige meget hvor lang tid du har gået med dine smerter, men det er nemmere, hvis behandlingen startes tidligt op.
Da ledelsen i Fys & Sund blev stiftet i 2006, lå det gennemsnitlige antal behandlinger på 16,8 behandlinger pr. patient. Ved sidste opgørelse i slutningen af 2016, var behandlingsgennemsnittet på 7,02. Samme gennemsnit er på landsplan cirka 9,5 behandlinger pr. patient. Vi er i Fys & Sund derfor meget stolte af, at resultaterne viser, at beslutningen om at forkorte ventetiden har den ønskede effekt.

VI TAGER DIG ALTID ALVORLIGT

Der er ikke mange, der synes det er hyggeligt at have et hold i ryggen! Langt de fleste synes nok, det er rigtig træls, og det kan helt sikkert påvirke hverdagen markant. Derfor har vi ligeledes besluttet, at vores kunder skal synes, at det er trygt og hyggeligt at komme på besøg hos os. Vi har altid friskmalet kaffe til dig, et stykke frugt og noget litteratur, du kan underholde dig med inden du skal ind til behandling. Personalet, både det administrative og behandlerne, vil altid forsøge at finde dig der, hvor du er, og dernæst forsøge at skabe en hyggelig, fortrolig og humørfyldt stemning. Vi tager altid dig og dine smerter alvorligt. Det er vigtigt for os, at du går ud af Fys & Sund med en fornemmelse af, at alle aspekter af din problemstilling er blevet trygt afdækket, og at der er lagt en plan for dit videre forløb.

Når du er færdig behandlet, tilbyder vi dig et tjek efter cirka 6 uger, hvor vi snakker om hvordan det går, om du får du lavet din vedligeholdelses træning og om føler du dig sikker på, at du selv kan klare dig selv i fremtiden.

Book tid nu  Ring til os nu

VORES FAGLIGE KOMPETENCE OG STOLTHED.

På det faglige område stræber vi til en hver tid efter, at være fuldt opdateret på den sidste nye viden. Derfor er Fysioterapiens personale ofte på kurser og der afholdes interne temadage i klinikken. Som udgangspunkt har alle fysioterapeuter i Fys & Sund en ekstra overbygning i form af Certificeret Mekanisk Diagnose og Terapi (MDT). Derudover har vi i Fys & Sund andre videregående uddannelser indenfor idræt, Mulligan, golf, akupunktur, mv. Vi vil til en hver tid stræbe imod, at være det sted, hvor den største og bredeste viden inden for fysioterapi er.
Som noget at det sidste nye har vi investeret i en ultralydsscanner, så vi kan springer over de ofte lange ventelister, og derfor meget hurtigere, kan komme frem til en mere præcis mekanisk diagnose. På den måde når vi hurtigt frem til en behandlingsstrategi, der sikre et optimalt og effektivt behandlingsforløb.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Vi knokler for, at hjælpe dig med at blive symptomfri så hurtigt og let, som det er muligt, men vi forventer også, at du deltager aktivt i behandlingen. Derfor vil du næsten altid blive udstyret med nogle simple trænings- eller bevæge øvelser, som du skal udføre inden du møder op til den næste aftale. Hvis du udfører dine hjemmeøvelser, er chancen for at dine symptomer mindskes, væsentlig større.

KAN DU ALTID BLIVE SYMPTOMFRI?

Fys&Sund er også for dig med kroniske smerter. Vi tror på, at med grundig undersøgelse, god planlægning og godt humør, så kan vi nå frem til en bedre håndtering af dine smerter. For at kunne holde øje med effekten udfører vi med faste intervaller test. Det gør vi for at kunne dokumentere, at vi opnår den ønskede effekt af behandlingen.

I Fys&Sund har vi mange forskellige tilbud, der kan være med til at forbedre dit velvære og forebygge eventuelle smerter i fremtiden. Vi tilbyder udover den almindelige fysioterapeutiske behandling af smerter også holdtræning, styrketræning i vores Trænings center, massage, indlægssåler, firmaaftaler, mv. Tag en tur rundt på vores website og se om der er noget du kan bruge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Fys & Sund.

Husk at tage en kop kaffe.

 

Personalet i Fys&Sund

Læs her om alle dem du finder i Fys&Sund

Thomas_Hyldgaard__fys-_og_sund.2

Thomas Hyldgaard

FYSIOTERAPEUT, CERT. MDT. , MED.AC, RAB, KLINIKEJER
ErikMichaelsen-ny-1-1

Erik Michaelsen

FYSIURGISK MASSØR
Nyt-Lasse-Smed-Nielsen

Lasse S. Nielsen

FYSIOTERAPEUT, CERT.MDT. Tillidsrepræsentant Fys & Sund
Nyt-Christian-Gaarden-Andersen

Christian Andersen

FYSIOTERAPEUT, CAND. SCIENT. IDRÆT
helle-ny-behandler

Helle Vinther

KLINIKASSISTENT & FYSIOTERAPEUT
Nyt-Christina-Harbo-2

Christina Harbo

FYSIOTERAPEUT
sofie-karlsen-ny-behandler-1

Malene A. Christensen

FYSIOTERAPEUTSTUD.
PSK09051719313-1030x687

Maria Hyldgaard

FYSIOTERAPEUT, CERT. MDT. CMP., MASTER COACH
JakobMitchel-ny

Jacob M. S. Rosenrot

FYSIOTERAPEUT, PERSONLIG TRÆNER
henrik-ny-1

Henrik Justesen

FYSIOTERAPEUT, CERT. MDT.
sabineFront-ny-1024x576

Sabine Jensen

Fysioterapeut (barsel)
Line-Høst-Fys-og-Sund-1

Line Høst Johansen

Marketing & Website
Nyt-Camilla-Hou-Pedersen

Camilla Hou Pedersen

FYSIOTERAPEUT, CERT. MDT., GLA:D INSTRUKTØR, SKOLIOSE SPEC.
FullSizeRender

Jesper Westphal

FYSIOTERAPEUT & CERT. LYMFØDEMTERAPEUT
katrine-ny-1-1

Katrine Bay Søvsø

Fysioterapeut, Firmaaftaler
poul martin krogh fys og sund website

Poul Martin Krogh

FYSIOTERAPEUT, CERT. MDT., MED. AC.
Allan-ny-1

Allan Knøss

Fysioterapeut
malene-ny-1

Malene Christensen

FYSIOTERAPEUT, GLA:D INSTRUKTØR, MED.AC.
betine-ny-1

Betina Bræstrup

ADMINISTRATIONSANSVARLIG, KLINIKASSISTENT
henriette damgaard personale chef fys og sund Randers-1

Henriette Damgaard

SERVICE- OG PERSONALECHEF KLINIKASSISTENT
1916799_557477477747900_4328340081283500473_n-300x300

Mette Skipper

YOGAINSTRUKTØR
janni personale fys og sund-1

Janni Glinvad

KLINIKASSISTENT
Nyt-Simon-Hardis

Simon Hardis

FYSIOTERAPEUT, CERT. MDT.