<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Om Fys&Sund

Alt hvad du skal vide om os.

Administrativ Personale i Fys&Sund

Vores

Historie

Fys&Sund

Det er aldrig for sent at blive bedre.

Erfaringen i klinikken spænder fra 3 år til 24 år. Samlet har Fys & Sund en fysioterapeutisk erfaring på i alt 170 år. Det er en erfaring, vi er stolte af, og som gør os i stand til at løse langt de fleste fysioterapeutiske problemstillinger. Udover selve fysioterapeuterne, er der ansat 2 fysioterapeutstuderende, en fysiurgisk massør og en yoga instruktør. På den administrative side tager 3 klinikassistenter sig af den daglige drift i receptionen, hvor de sidder klar til at byde dig velkommen.

I Fys & Sund tror vi på, at alle er forskellige, og at der ikke er to typer smerter, der er ens, så derfor skal der laves individuelle behandlingsplaner til hver patient. Regimer og standardbehandlinger findes ikke i Fys & Sund.

reception fys og sund dytmærsken 9

VORES OVERBEVISNING

I Fys & Sund er vi af den overbevisning, at ventetid giver et dårligere resultat. Vi har taget den beslutning ud fra en teori om, at jo længere tid, du går med din skade, jo mere komplicereret kan dit behandlingsforløb blive.  Du kan altid blive bedre, lige meget hvor lang tid du har gået med dine smerter, men det er nemmere, hvis behandlingen startes tidligt op.

VI TAGER DIG ALTID ALVORLIGT

Der er ikke mange, der synes det er hyggeligt at have et hold i ryggen! Langt de fleste synes nok, det er rigtig træls, og det kan helt sikkert påvirke hverdagen markant. Derfor har vi ligeledes besluttet, at vores kunder skal synes, at det er trygt og hyggeligt at komme på besøg hos os. Vi har altid friskmalet kaffe til dig. 
Vi tager altid dig og dine smerter alvorligt. Det er vigtigt for os, at du går ud af Fys & Sund med en fornemmelse af, at alle aspekter af din problemstilling er blevet trygt afdækket, og at der er lagt en plan for dit videre forløb.

Når du er færdig behandlet, tilbyder vi dig altid et tjek efter cirka 6 uger, hvor vi snakker om hvordan det går og om føler du dig sikker på, at du selv kan klare dig selv i fremtiden.

Book tid nu  Ring til Fys&Sund

VORES FAGLIGE KOMPETENCE OG STOLTHED.

På det faglige område stræber vi til en hver tid efter, at være fuldt opdateret på den sidste nye viden. Derfor er Fysioterapiens personale ofte på kurser og der afholdes interne temadage i klinikken. 
Som noget at det sidste nye har vi investeret i en ultralydsscanner, så vi kan springer over de ofte lange ventelister, og derfor meget hurtigere, kan komme frem til en mere præcis mekanisk diagnose. 

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Du for det meste blive udstyret med nogle simple trænings- eller bevæge øvelser, som du skal udføre inden du møder op til den næste aftale. Hvis du udfører dine hjemmeøvelser, er chancen for at dine symptomer mindskes, væsentlig større.

KAN DU ALTID BLIVE SYMPTOMFRI?

Fys&Sund er også for dig med kroniske smerter. Vi tror på, at med grundig undersøgelse, god planlægning og godt humør, så kan vi nå frem til en bedre håndtering af dine smerter. 

I Fys&Sund har vi mange forskellige tilbud, der kan være med til at forbedre dit velvære og forebygge eventuelle smerter i fremtiden. Vi tilbyder udover den almindelige fysioterapeutiske behandling af smerter også holdtræning, styrketræning i vores Trænings center, massage, indlægssåler, firmaaftaler, mv. Tag en tur rundt på vores website og se om der er noget du kan bruge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Fys & Sund.