<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Vederlagsfri Fysioterapi

Ring til Fys&Sund

Ring og aftal en tid nu!

Jo hurtigere vi kommer igang, jo hurtigere kan du blive bedre. 

Jeg har et spørgsmål vedr. vederlagsfri fysioterapi

vederlagsfri fysioterapi i randers hos fys og sund med fysioterapeut

 

Vederlagsfri fysioterapi i Randers

Vederlagsfri fysioterapi gives til personer med kroniske eller uhelbredelig sygdom.

I de fleste tilfælde kan det ikke forventes, at symptomerne kan fjernes eller bedres hurtigt. Til trods for det, mener vi i Fys & Sund, at der skal gøres en indsats for at forbedre eller vedligeholde tilstanden. Målet kan godt være meget langsigtet, men med en stabil indsats fra både patient og terapeut, mener vi, at der på kort sigt kan opnås fornuftige og målbare resultater.

FØLGENDE ER ALTID MED I VORES OVERVEJELSER OG DOKUMENTATION:

  • Tidlig indsats – især de første tre-seks måneder er vigtige, for at opnå et godt resultat.

  • Lang og kort målsætning i samarbejde med patienten og andre faggrupper.

  • Medbestemmelse i træning og behandling.

  • Stabilitet i træning og behandling fra både patient og behandler.

  • Undersøgelse med henblik at finde redskaber til at måle effekten af behandlingen/træningen.

HVEM KAN FÅ VEDERLAGSFRI/GRATIS FYSIOTERAPI:

Vederlagsfri fysioterapi gives efter lægehenvisning til personer med et svært fysisk handicap eller funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom, som er omfattet af Sundhedsstyrelsens diagnoseliste.

Det er altid din egen læge, der skal bedømme, om du er berettiget til at modtage vederlagsfri fysioterapi.

Når din læge har givet dig en henvisning til vederlagsfri fysioterapi, har du frit valg mellem alle privatpraktiserende fysioterapeuter og eventuelt offentlige tilbud.

De 4 hoveddiagnosegrupper er:

Medfødte eller arvelige sygdomme, Erhvervede neurologiske sygdomme, Fysisk handicap som følge af ulykke og Nedsat led og/eller muskelfunktion som følge af inflammatoriske gigtsydomme.
Der er nogle kriterier der skal opfyldes for at du kan modtage vederlagsfri fysioterapi. Du kan finde en vejledning til det på sundhed.dk 

Eksempler på diagnoser der giver vederlagsfri fysioterapi:

Parkinson, Følger efter blodprop, Sclerose, Ledegigt (ikke slidgigt), ALS, hemi, tetra eller paraplegi, større amputationer, Bectherew, muskeldystrofi, idiopatisk scoliose, mv. 

Test af patienter med en vederlagsfri henvisning.

I Fys & Sund får du som vederlagsfri patient målt dit fysiske funktionsniveau gennem specifikke tests som et middel til at optimere din behandling. Du vil blive testet ca tre gange årligt.

Testene vil være inden for balance, styrke, stabillitet, m.m. Efter endt test laves der en vurdering af dit generelle funktionsniveau. Resultaterne kan bruges til at justere dine øvelser, så du får mest muligt ud af din træning samtidig med, at den dokumenterer, hvordan din fysik udvikler sig i forhold til din sygdom.

Der bliver afsat cirka 30 minutter til at udføre alle testene, som udføres af Fys & Sunds fysioterapeuter.

HVORFOR TESTER VI?

Cirka hver fjerde måned får du en tid til test, hvor du bliver testet med de samme tests, således at forandringer over tid kan registreres. Din primære fysioterapeut orienteres om testenes resultater i din journal. Dette er udelukkende for at kunne følge effekten af din behandling og endvidere for at kunne justere, hvis det er nødvendigt. Testresultaterne har ikke betydning for, om du fortsat kan få vederlagsfri behandling og træning.

test vederlagsfri fys og sund
 

Vil du vide endnu mere om Fys&Sund?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste tilbud og nyt fra vores hus!