<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Fitness Center
Fys&Sund Randers

Det hyggeligste fitness center lige midt i Randers

ONLINE INDMELDELSE Ring til Fys&Sund

 

Mere end bare et medlem

FITNESS- OG TRÆNINGSCENTER I RANDERS MIDTBY

I vores fitness center tager vi sikkerheden meget alvorligt. Derfor er nogle simple regler, der skal følges, for at sikre et hyggeligt og sikkert træningsmiljø for alle, der træner hos os. 
Der er kommet en del nyt lækkert træningsudstyr fra blandt andet Intensa, Inotec og Advagym. Vi har derfor de nyeste og lækreste maskiner, så der nu er mulighed for effektiv og alsidig træning. Derudover er der rigeligt med plads, trygge rammer og generelt en god atmosfære, så du får den bedste oplevelse i vores fitness center i Dytmærsken 9 i Randers.

Meld dig ind allerede nu og kom godt i gang
Husk at booke en gratis programlægning ved en af vores dygtige fysioterapeuter.

HVORFOR SKAL DU UDFØRE DIN FITNESS HOS OS?
Vi synes, det er vigtigt, at du får noget ud af din træning - at du træner sikkert, men mest af alt, så skal det være hyggeligt at træne.
Derfor tilstræber vi at skabe et træningsmiljø, der er hyggeligt at komme i, hvilket gør det nemmere og mere attraktivt for dig, når du skal hive dig selv op af sofaen derhjemme.
Ligeledes er der masser af maskiner og god plads, så vi undgår et overfyldt fitness center med kø til maskinerne.

Vi bestræber vi os desuden på, at der i vores fitness center skal være plads til alle. Unge, gamle, stærke og svage er velkomne, og uanset, hvad du ønsker hjælp til, har vi kompetencerne til at hjælpe dig.

Så skal du i bedre form, gennemgå en genoptræning, forebygge skader eller bare holde dig selv sund og glad, så kig ned til os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Vi frigiver kun et lille antal medlemsskaber

Vores målsætning er, at det skal være hyggeligt at træne hos os her i Randers samtidig med, at du får det maksimale ud af din tid i vores fitness center. Derfor sørger vi for, at der altid er god plads og ikke alt for meget ventetid ved træningsmaskinerne.
Du vi har rigtig mange dygtige behandlere indenfor både massage og fysioterapi i Fys&Sund, har du mulighed for, at få et medlemskab der inkludere både sundhedstest og massage hver måned. Læs mere om det her. 

ONLINE INDMELDELSE

Online Rabat koder

  • 50% på døgn medlemskab 1. måned: fysogsund50
  • 25% på Super medlemskab 1. måned: fysogsund25

FORDELE I FYS&SUND FITNESS

  • Åbningstider kl. 07.30 – 21.00
  • Mulighed for træning kl. 00.00 - 24.00 (læs mere her)
  • Vi har åben for træning 365 dage årligt
  • Gratis programlægning ved opstart.
  • Ingen oprettelses gebyr
  • Ingen gebyr ved bero, når du skal på ferie. 
  • 10% Rabat på fysiurgisk massage i Fys&Sund
  • 10% Rabat på Bauerfeind udstyr

online køb lille billede
 

Vi er der for dig, når du træner i vores fitness center i Randers

Træning i Fys&Sunds fitness center sker altid under kyndig og hyggelig vejledning af en fysioterapeut fra klinikken i Randers. Den første gang du er hos os, afsætter vi en time til programlægning, så vi er sikre på, at du kommer sikkert og effektivt i gang med din træning.

Der er altid fysioterapeuter på arbejde i klinikken, og ser vi, at du træner uhensigtsmæssigt eller med forkert belastning, kommer vi og retter og vejleder, så du får mest muligt ud af din træning.

Book en gratis programlægning nu!

Fitness Randers vi er der for dig i fys og sund
 

Kom hurtigt igang med din genoptræning eller rehabilitering

Du kan udføre din genoptræning i Fys&Sunds fitness center i Randers efter en skade, som for eksempel en skulderoperation eller et nyt knæ. Rigtig mange genoptræningsforløb er kun lige kommet godt igang, når de afsluttes. Hos os sørger vi for, at du har alle muligheder for at være færdiggenoptrænet, inden vi slipper dig.

Du har desuden mulighed for at fortsætte i vores fitness center efter endt forløb, så du kan vedligeholde den fremgang, du har opnået.

Fitness Randers genoptræning med høj kvalitet
 

Medlemsskab i bero

Du kan altid sætte dit medlemsskab i bero, hvis du for eksempel skal på ferie. Vi tager ikke noget gebyr for det. 

Medlemsfordele

Du får 10 % rabat på massage og produkter solgt i klinikken. Der er ingen oprettelsesgebyr og første programlægning med fysioterapeut er gratis.

Åbningstider

Vi har åben for træning 7 dage om ugen fra klokken 00.00 til 24.00. Klik her, for yderligere info om åbningstider og priser.

Personlig træning i Fys&Sund

Vi har en personlig træner, som også er fysioterapeut hos Fys&Sund i Randers. Hvis du gerne vil have mest mulig råd og vejledning under din træning, står vi klar med et personligt træningsforløb, som vi kan sammensætte lige efter dit behov.

Du starter altid med en times GRATIS samtale med vores personlige træner, som også er fysioterapeut, så I sammen kan finde ud af, hvad det er, du har behov for.

Læs mere om personlig træning hos Fys&Sund her. 

Book en gratis og uforpligtende samtale

Fitness Randers personlig træning i fys og sund
 

Vi holder øje med, at der altid er god plads

fremmøde de sidste 30 dage i fys og sund fitness

Vi tilbyder hyggelig og sikker træning

ONLINE INDMELDELSE  Se priser for medlemsskab  Book tid nu