Fitness Center
Fys&Sund Randers

Det hyggeligste fitness center lige midt i Randers

Book en gratis programlægning nu!  Meld dig ind nu!

Mere end bare et medlem

STØRRE FITNESS OG TRÆNINGSCENTER I RANDERS MIDTBY

Vores nye fitness center i Randers er nu klar til at blive taget i brug, og vi synes selv, det er blevet rigtig godt. I vores fitnessrum tager vi sikkerheden meget alvorlig. Derfor er nogle simple regler, der skal følges, for at sikre et hyggeligt og sikkert træningsmiljø for alle, der træner hos os. 
Der er kommet en del nyt lækkert træningsudstyr fra blandt andet Intensa, Inotec og Advagym. Vi har derfor de nyeste og lækreste maskiner, så der nu er mulighed for effektiv og alsidig træning. Derudover er der rigeligt med plads, trygge rammer og generelt en god atmosfære, så du får den bedste oplevelse i vores fitness center.  

Meld dig ind allerede nu og kom godt i gang - husk at booke en gratis programlægning ved en af vores dygtige fysioterapeuter.

HVORFOR SKAL DU UDFØRE DIN FITNESS HOS OS?

Vi synes, det er vigtigt, at du får noget ud af din træning - at du træner sikkert, men mest af alt, så skal det være hyggeligt at træne.

Derfor tilstræber vi at skabe et træningsmiljø, der er hyggeligt at komme i, hvilket gør det nemmere og mere attraktivt for dig, når du skal hive dig selv op af sofaen derhjemme.
Ligeledes er der masser af maskiner og god plads, så vi undgår et overfyldt fitness center med kø til maskinerne.

Vi bestræber vi os desuden på, at der i vores fitness center skal være plads til alle. Unge, gamle, stærke og svage er velkomne, og uanset, hvad du ønsker hjælp til, har vi kompetencerne til at hjælpe dig.

Så skal du i bedre form, gennemgå en genoptræning, forebygge skader eller bare holde dig selv sund og glad, så kig ned til os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Vi frigiver kun et lille antal medlemsskaber

Vores målsætning er, at det skal være hyggeligt at træne hos os i Randers samtidigt med, at du får det maksimale ud af din tid i vores fitness center. Derfor sørger vi for, at der altid er god plads og ikke alt for meget ventetid ved træningsmaskinerne.

Meld dig ind nu!

NYHEDER FITNESS I 2020

  • Åbningstider ændres til 07.30 – 21.00
  • Mulighed for træning 05.00 - 24.00 (læs mere her)
  • Vi har åbent for træning 365 dage årligt
  • Der er i 2020 stadigvæk gratis programlægning

Gratis instruktion inden du starter din fitness fys og sund
 

Vi er der for dig, når du træner i vores fitness center i Randers

Træning i Fys&Sunds fitness center sker altid under kyndig og hyggelig vejledning af en fysioterapeut fra klinikken i Randers. Den første gang du er hos os, afsætter vi en time til programlægning, så vi er sikre på, at du kommer sikkert og effektivt i gang med din træning.

Der er altid fysioterapeuter på arbejde i klinikken, og ser vi, at du træner uhensigtsmæssigt eller med forkert belastning, kommer vi og retter det, så du får mest muligt ud af din træning.

Book en gratis programlægning nu!

Vi hjælper dig altid med din træning i fys og sund
 

Kom hurtigt igang med din genoptræning eller rehabilitering

Du kan udføre din genoptræning i Fys&Sunds fitness center i Randers efter en skade, som for eksempel en skulderoperation eller et nyt knæ. Rigtig mange genoptræningsforløb er kun lige kommet godt igang, når de afsluttes. Hos os sørger vi for, at du har alle muligheder for at være færdiggenoptrænet, inden vi slipper dig.

Du har desuden mulighed for at fortsætte i vores fitness center efter endt forløb, så du kan vedligeholde den fremgang, du har opnået.

Fornuftig genoptræning i fys og sund fitness center
 

Medlemsskab i bero

Du kan altid sætte dit medlemsskab i bero, hvis du for eksempel skal på ferie. Vi tager ikke noget gebyr for det. 

Medlemsfordele

Du får 10 % rabat på massage og produkter solgt i klinikken, ingen oprettelses gebyr og første programlægning med fysioterapeut er gratis.

Åbningstider

Vi har åben for træning 7 dage om ugen fra klokken 05.00 til 24.00. Se her, for yderligere info om åbningstider og priser.

Personlig træning i Fys&Sund

Vi har en personlig træner, som også er fysioterapeut hos Fys&Sund i Randers. Hvis du gerne vil have mest mulig råd og vejledning under din træning, står vi klar med et personligt træningsforløb, som vi kan sammensætte lige efter dit behov.

Du starter altid med en times GRATIS samtale med vores personlige træner, som også er fysioterapeut, så I sammen kan finde ud af, hvad det er, du har behov for.

Læs mere om personlig træning hos Fys&Sund her. 

Book en gratis og uforpligtende samtale

Personlig træner i fys og sund randers
 

Specialgenoptræning med okkulusion

Okklusionstræning, på engelsk Blood Flow Restriction (BFR) Training, er en træningsform, hvor man delvist afklemmer det arterielle indløb og totalt afklemmer det venøse tilbageløb fra en ekstremitet ved hjælp af en manchet. Okklusionstræning anvendes kun[!] på arme og/eller ben. Formålet er at skabe utilstrækkelig iltforsyning (hypoxi) til den ekstremitet, som man afklemmer. Derved kan der opnås en rigtig god træningseffekt på musklen med en markant lavere belastning på leddet.
Dette kan bruges, når der skal genoptrænes efter for eksempel en skade i knæleddet, hvor du kan komme meget hurtigere igang med din genoptræning.

UDSTYR OG SELVTRÆNING

I Fys&Sund i Randers har vi professionelt udstyr, og vi har gennemgået en specialuddannelse i brugen af dette udstyr. Du vil selv skulle gennemføre en del af din genoptræning i vores fysioterapeutiske fitness center, dog ikke før vi er helt sikre på, at du kan bruge udstyret sikkert selv.

genoptræning med okklussion i fys og sund fitness center
 

Advagym i Fys&Sund

På samme måde som når du tracker din løbetræning med en app på din telefon, kan du nu tracke din styrketræning i Fys&Sund.

Du får lavet et program af vores fysioterapeuter, hvorefter du så følger instruktionerne hver gang, du kommer og træner.

Til hver øvelse er der videoinstruktioner, så du ikke er i tvivl om, hvordan du skal udføre din træning.

Læs mere om Advagym

advagym_owner_slider_3 (1)
 

Vi tilbyder hyggelig og sikker træning

Meld dig ind nu!  Se priser for medlemsskab  Book tid nu