<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Ultralydsscanning

Bedre og mere sikker fysioterapi undersøgelse

Ring til Fys&Sund Book tid nu

Ultralydsscaning uden ventetid

I Fys & Sund Fysioterapi, Randers laver vi ultralydsscanninger med henblik på at højne kvaliteten af vores fysioterapeut undersøgelse. Vi har, som på al anden undersøgelse og behandling i Fys & Sund, ingen – eller kun kort – ventetid på ultralydsscanning.

Ultralydsscanning kan sammen med den gængse fysioterapeut undersøgelse være en stor hjælp til at præcisere diagnosen og omfanget af din skade. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at vurdere behandlingsforløb og genoptræning.

En ultralydsscanning i fysioterapi er dermed et redskab, som vi bruger til at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt. Scanningen kan også være et effektivt redskab til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb eller behovet for at henvise til anden form for behandling. Ultralydsscanning hos din fysioterapeut hos Fys&Sund i Randers har desuden ingen bivirkninger.
Ultralydsscanning er i mange tilfælde den billigste og hurtigste undersøgelse til at forbedre udbyttet af  selve fysioterapi undersøgelsen.

Der sættes altid god tid af, så der er tid til yderligere undersøgelse, hvis det skønnes nødvendigt. Du vil altid få et behandlings forslag og vi vil være behjælpelige med at sende dig videre til yderligere undersøgelser via egen læge eller evt. sundhedsforsikring, hvis dette skønnes nødvendigt efter endt fysioterapi undersøgelse.

Du kan blive ultralydsscannet som en del af den normale undersøgelse, som vi udfører, når din egen læge har henvist dig til fysioterapi-undersøgelse. Du kan også blive scannet uden henvisning på klinikken i Randers.

Kontakt Fys & Sund, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi scanner led og muskler i bevægeapparatet. Scanning af organer, fostre, mv. laves ikke.

Der afsættes 50 min. til en én undersøgelse

Kræver det en henvisning?

Du kan blive scannet som en del af din almindelig undersøgelse med henvisning fra egen læge eller du kan booke det som en selvstændig ydelse. 

Hvad koster det?

Med henvisning koster det et tillæg til alm. undersøgelse på 400,-. Uden henvisning er prisen 700,-. 

Scanning beskrivelse

Der vil selvfølge blive lavet en journal på din scanning og denne kan hvis du ønsker det udskrives eller sendes direkte til egen læge. 

Sikker diagnose inden genoptræning

Det er vigtigt at vide hvad der mekanisk er galt med for eksempel dit knæ inden der lægges en plan for genoptræning.