<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Praktikanter i Fys&Sund

Gratis fysioterapi og vejledning

Hos Fys&Sund har vi jævnligt praktikanter fra fysioterapeutskolerne i Aarhus og Aalborg. Vi varetager alle semestre, så praktikanterne kan være helt “grønne” eller næsten færdiguddannede. Alt efter, hvor langt de er i deres uddannelsesforløb, kan de varetage forskellige opgaver, men vil altid gerne have “rigtige” mennesker i hænderne.
De er altid superviseret af vores kliniske underviser,  Katrine Bay Søvsø, således at behandlingerne gennemføres med bedst mulige resultater.

Hos Fys&Sund er det gratis at blive behandlet af praktikanter. Dette gør vi, for at praktikanterne kan bruge ekstra god tid sammen med dig som patient, så de kan levere en god behandling samtidig med, at de lærer mest muligt. Din omkostning er din tid, og vores betaling er praktikanternes læring gennem behandlingen af dig.
Hvis du gerne vil være medie for praktikanter, når de er i klinikken, kan du bruge e-mail-formularen herunder. Vi kontakter dig, når praktikanterne møder i klinikken.

Følg os på Facebook, hvis du ønsker at vide, hvornår vi har praktikanter i klinikken.

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at være kanin for vores praktikanter. Hvis det vurderes, at du skal have behandling hos en færdiguddannet fysioterapeut, koster det almindeligt honorar. 

Hvem holder øje med behandlingen?

Det er tilknyttet en klinisk vejleder til alle praktikanter, som holder øje med den undersøgelse og behandling, praktikanterne udfører. 

Skal jeg have en henvisning fra min læge?

Du behøver ikke have en henvisning fra egen læge for at modtage undersøgelse og behandling hos vores praktikanter. 

Jeg vil gerne være medie for jeres praktikanter

Udfyld formularen, og vi ringer til dig, når næste hold starter.

Vi skal bruge nogle oplysninger, for at vi kan kontakte dig