Personlig Træning

Personlig Specialtræning ved fysioterapeut

Ring til os nu    Book tid nu

Mit navn er Jakob Rosenrot.
Skal jeg ringe til dig?

For dig der har brug for den bedste hjælp til at komme igang. 

Jeg kan hjælpe dig som din personlige træner i Fys & Sund, Randers, så du får allermest ud af træningen. Personlig træning er for dig, der har brug for støtte under din træning. Personlig træning er ligeledes for dig, som gerne vil lidt mere med din træning.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med at forbedre din kondition, opnå dit vægttab og til at blive stærkere. Derudover kan jeg hjælpe dig med at slippe af med smerter –  eksempelvis fra slidte led. Kort sagt, så tager jeg udgangspunkt i dig der, hvor du er lige nu og hjælper dig igennem de forhindringer, som konstant forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil.

Klik på den ORANGE knap og book en GRATIS samtale direkte i min kalender, så vi kan finde ud af sammen, om jeg ikke skal hjælpe dig med at blive bedre på en sjovere og mere smertefri måde. 

DETTE FÅR DU UNDER ET FULDT PERSONLIGT TRÆNER-FORLØB:

 • Indledende samtale
 • Måling af vægt, fedtprocent, muskelmasse m.m. med Tanita-måler (ved start, midte og slutning)
 • Før- og efterbilleder
 • Centimetermåling
 • Personligt træningsprogram med opfølgning (4-6 uger)
 • Kostplan og vejledning
 • Løbende vejledning, støtte og motivation
 • Fri træning i FYS & SUNDS træningscenter under hele forløbet 
 • Holdtræning med fysioterapeut/fysioterapeutstuderende (gælder kun udvalgte hold)
 • Fri mail- og sms-korrespondance (kl. 8-16)

Jeg vil rigtig gerne yde det absolut bedste for dig, så derfor tager jeg i dette forløb kun et lille antal ind ad gangen.

HVEM ER DEN PERSONLIGE TRÆNER I FYS  & SUND?

Mit navn er Jakob Rosenrot, og jeg er personlig træner og fysioterapeut i Fys og Sund i Dytmærsken, Randers. Gennem mit studie og mere end 12 års træningserfaring, har jeg tilegnet mig viden og kompetencer til at hjælpe dig med at opnå netop dine mål.

Det er et klart mål for mig, at du er i balance under din livsstilsforandring, fysisk såvel som psykisk. Jeg vægter kvalitet og korrekt udførelse af øvelserne højt, hvilket efter min overbevisning, giver de bedste resultater.

Et træningsforløb hos mig indledes altid med en personlig samtale. På baggrund af vores indledende samtale, udarbejder jeg et personligt fysioterapeutisk træningsforløb samt en kostplan, og jeg kommer derfor med min professionelle anbefaling til, hvordan du kan få mest ud af din træning.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål, eller book en uforpligtende samtale.

DET PRAKTISKE:

 • Alt efter, hvilken pakke, du ønsker at købe, deles betaling over 3 eller 6 måneders betalinger.
 • Betaling trækkes på samme dato hver måned indtil det fulde beløb er indbetalt.
 • Første trækning laves den dato, du opstarter din træning sammen med din træner.
 • Betaling foregår ved automatisk træk fra dit betalingskort.
 • Tider bookes så langt inde i forløbet, som det er muligt, så både du og din træner ved, hvilke dage, I skal mødes.
 • Betaling for et Personlig Trænerforløb er inkl. fri styrketræning i et Fysioterapeutisk Træningscenter, så du selv kan give den gas udover din træning sammen med dine træner.
 • Personlig træner i Fys & Sund er fysioterapeut Jakob Rosenrot
 • Betaling deles op, så det trækkes fra din konto pr. måned. Eksempel: 1 gang pr. uge i 12 uger = 1500,- / md.
 • Ved par træning er den oplyste pris pr. person. 

MULIGE TILKØB:

 • Måling af blodtryk før og efter forløbet
 • Måling af blodsukker før og efter forløbet
 • Konditionstest før og efter forløbet (to-punkts cykeltest)

Gratis samtale

Du får altid en gratis sammen med vores personlige træner inden du beslutter dig for et forløb hos os. 

Par træning

Du behøver ikke udfører din træning alene. Du kan sagtens få en aftale om par træning eller træning sammen med din veninde. Prisen pr stk bliver også mindre. 

Selvtræning

Under hele forløbet har du fri adgang til vores fitness afdeling, så du kan give den ekstra gas. 

image column 1 widget_31292580581

For dig alene

1 gang/uge i 12 uger 4.500,-
2 gange/uge i 12 uger 8.400,-
3 gange/uge i 12 uger 11.700,-
1 gang/uge i 24 uger 8.400,-
2 gange/uge i 24 uger 15.600,-
3 gange/uge i 24 uger 21.600,-

 

Par træning

1 gang/uge i 12 uger 3.000,-
2 gange/uge i 12 uger 5.700,-
3 gange/uge i 12 uger 8.100,-
1 gang/uge i 24 uger 5.700,-
2 gange/uge i 24 uger 10.800,-
3 gange/uge i 24 uger 15.300,-

 

Skal vi tage en kop kaffe og snakke om hvad du har brug for?

Book en gratis og uforpligtende samtale