<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Supersole indlægssåler

Lidt omtanke for fødderne kan gøre hele kroppen godt. 

Ring til Fys&Sund  Book tid nu

Hvad er Supersole?

De nyudviklede SUPERSOLE er føddernes svar på ”bøjlen til tænderne”. Har du skævheder i din krop, som skyldes forkert fodstilling, kan de rettes op af et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere end du havde forestillet dig.

Behovene er forskellige fra person til person, og derfor har vi udviklet særlige SuperSole, som egner sig bedre til nogle formål end andre. Man render jo heller ikke i laksko på fodboldbanen? Eller i højhælede på havearbejde, vel? Det bedste vil selvfølgelig være at have flere sæt SuperSole. Men du kan sagtens begynde med ét sæt – så kan vi altid finde frem til, om du får behov for flere.

SuperSole-konceptet anvendes i privat praksis og findes på nuværende tidspunkt i Danmark, Tyskland, Spanien, Sverige og Norge. Konceptet indebærer ordinering og udformning af SuperSole indlægssåler som supplement til almindelig fysioterapi i tilfælde, hvor en indlægssål kan medvirke til at afhjælpe eller forebygge fodrelaterede problemer, der manifesterer sig i kroppen. De vigtigste hensigter med SuperSole indlægssåler er korrektion og stødabsorbering.  

Book din tid i Fys & Sund hos enten Camilla Hou Pedersen eller Katrine Søvsø. Husk at oplyse din skostørrelse.

image column 1 widget_31741698572