Osteopati i Randers

v. Daniel Graversgaard & Julie Møller Bie,
Fysioterapeuter Osteopat. D.O. Stud i Fys&Sund Randers

Special tilbud Helt indtil 31. august 2022.
kun 250,- for 1. undersøgelse (efter "danmark": 117,-)

Jeg vil gerne hører mere om Osteopati i Fys&Sund

Behandling af årsagen
frem for symptomerne.

HVAD ER OSTEOPATI?

Ved osteopati i Fys&Sund Randers undersøges og forebygges dysfunktioner i hele kroppen. Ostepati er en behandlingsform som ikke bare fjerner smerter eller symptomer, men arbejder med årsagen til symptomerne og at optimere kroppens funktioner. 

Vores osteopat i Fys&Sund Randers sætter sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadeshistorik og udfører relevante undersøgelser, med henblik på, at afdække hele din problemstilling. Din behandling vil altid være individuelt tilrettelagt og afhængig af årsagen til netop dine symptomer. En osteopat ser kroppen som en helhed, og ser derfor på sammenhængen i kroppen. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves.

En osteopat arbejder med muskler, led, bindevæv, organ- og nervesystemet gennem en bred vifte af behandlingsteknikker som bl.a manipulationer, mobilisering, strækteknikker og muskelenergi teknikker (MET) for at normalisere kroppens funktioner. 

Osteopaten arbejder ud fra principperne om at kroppen er en selvregulerende dynamisk funktionel enhed, som påvirkes af krop og sind. Sammenhængen af kroppen ses ud fra et biomekanisk, neurologisk, respiratorisk, bio-psyko-socialt og bioenergisk perspektiv, hvorefter der behandles på de områder som er relevante for netop din problematik - hvilket ofte kan være flere af disse områder.

Formålet med behandling hos en osteopat i Fys&Sund er, at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion. For at få det bedste resultat arbejder osteopaten med alle de strukturer der kan være involveret i et problem.

Derudover kan en osteopat i Fys&Sund Randers eventuelt give nogle basale råd og anbefalinger, herunder omkring øvelser, motion, kost og søvn, hvis relevant.


Første gang (60 min.): 500,-  |  Efterfølgende behandling (45 min.): 350,-
(Da Daniel er autoristeret Fysioterapeut er der tilskud fra Danmark til både undersøgelse og behandling, 133,- og 88,-)

Hvem er osteopat i Fys&Sund

Osteopat og Fysioterapeut Randers fys og sund Daniel (1)

Daniel Graversgaard

Fysioterapeut, Osteopat D.O.Stud
julie fysioterapeut fys og sund 3

Julie Møller Bie

Fysioterapeut, Osteopat D.O.Stud

Ring til Fys&Sund      Book tid nu