<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Osteopati i Randers

v. Fysioterapeut Osteopat. D.O. Stud i Fys&Sund Randers

Book tid nu    Ring til Fys&Sund

Jeg vil gerne hører mere om Osteopati i Fys&Sund

Behandling af årsagen
frem for symptomerne.

HVAD ER OSTEOPATI?

Ved osteopati i Fys&Sund Randers undersøges og forebygges dysfunktioner i hele kroppen. Ostepati er en behandlingsform som ikke bare fjerner smerter eller symptomer, men arbejder med årsagen til symptomerne og at optimere kroppens funktioner. 

Vores osteopat i Fys&Sund Randers sætter sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadeshistorik og udfører relevante undersøgelser, med henblik på, at afdække hele din problemstilling. Din behandling vil altid være individuelt tilrettelagt og afhængig af årsagen til netop dine symptomer. En osteopat ser kroppen som en helhed, og ser derfor på sammenhængen i kroppen. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves.

En osteopat arbejder med muskler, led, bindevæv, organ- og nervesystemet gennem en bred vifte af behandlingsteknikker som bl.a manipulationer, mobilisering, strækteknikker og muskelenergi teknikker (MET) for at normalisere kroppens funktioner. 

Osteopaten arbejder ud fra principperne om at kroppen er en selvregulerende dynamisk funktionel enhed, som påvirkes af krop og sind. Sammenhængen af kroppen ses ud fra et biomekanisk, neurologisk, respiratorisk, bio-psyko-socialt og bioenergisk perspektiv, hvorefter der behandles på de områder som er relevante for netop din problematik - hvilket ofte kan være flere af disse områder.

Formålet med behandling hos en osteopat i Fys&Sund er, at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion. For at få det bedste resultat arbejder osteopaten med alle de strukturer der kan være involveret i et problem.

Derudover kan en osteopat i Fys&Sund Randers eventuelt give nogle basale råd og anbefalinger, herunder omkring øvelser, motion, kost og søvn, hvis relevant.


Første gang (60 min.): 600,-  |  Efterfølgende behandling (45 min.): 550,-
(Da det er hos en autoriseret Fysioterapeut er der tilskud fra Danmark til både undersøgelse og behandling, 133,- og 88,-.
Der er ikke tilskud fra region, så henvisning fra egen læge gælder ikke til osteopati)

At gå til behandling ved Daniel, gør at jeg kan have en så normal hverdag, så muligt efter omstændighederne. Jeg føler hver gang jeg har været til behandling, at jeg mærker en klar bedring. Jeg føler mig lyttet til, når jeg kommer.
Anne Sofie
Patient i Fys&Sund
Altid professionelle behandlere som har hjulpet mig med alt fra lyske, tennisalbue og alt derimellem. Største anbefaling herfra!
Søren Kriegbaum Rohde
Patient i Fys&Sund
Faglige, kompetente, smilende og imødekommende. Fornemmer en god kemi i klinikken.Alle fem stjerner er fuld fortjent ☀️☀️☀️☀️☀️
Birgitte Kjeldsgaard
Patient i Fys&Sund

Ring til Fys&Sund      Book tid nu