Massage Randers

Fysiurgisk Massage i Fys & Sund

Book tid nu  Ring til Fys&Sund

I Fys&Sund tilbydes fysiurgisk massage, som er en effektiv behandlingsmåde til muskel smerter.

Erik og vores fysioterapeut studrende tager ikke imod nye patienter under corona nedlukningen, med mindre det er blevet vurderet af en fysioterapeut, at massage er relevant. Det betyder i praksis at du som ny kunde ikke kan komme direkte til Erik, men skal have en undersøgelse hos en fysioterapeut først. Denne tid hos en fysioterapeut er gratis. 

Med professionel fysiurgisk massage i Randers, er vi hos Fys&Sund i stand til, at hjælpe patienter med skader og overbelastninger i muskler og bindevæv (sener og ledbånd). Det kan være skader, som er opstået pludseligt såsom sportsskader, forkerte/tunge løft eller forkerte bevægelser, men kan også være skader, der er opstået over længere tid, såsom forkerte statiske kropsholdninger i nakke og ryg. 
På klinikken i Randers centrum er vi så heldige at have vores egen veluddannede og dygtige massør, Erik Michaelsen.

Hvem er Erik Michaelsen?
Mit navn er Erik Michaelsen, og jeg giver fysiurgisk massage i Fys&Sund i Randers.
Jeg kan i Fys&Sund Randers tilbyde min ekspertise inden for massage. Jeg kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag, og mit mål er altid, at du som patient bliver færdigbehandlet. Derfor er det vigtigt for mig at følge op på dit velbefindende efter endt massage behandling, fordi dette øger chancen for, at du forbliver smertefri på lang sigt.
At tillære mig ny viden, for at yde den bedste service, er en stor del af mit job, og derfor deltager jeg løbende i forskellige kurser. Jeg glæder mig til at se dig massageklinikken i Randers.
Jeg har i mange år været ansat som løbetræner i Randers Sportsklub Freja, hvor jeg har trænet nogle af Danmarks bedste løbere. Mit job som løbetræner har givet mig en stor praktisk viden omkring kroppen og yderligere vækket interessen for behandling af skader. I min massage behandling lægger jeg stor vægt på, at kroppen skal være i balance. Balancen opnås ved at have det mentale aspekt med i behandlingen.

Book tid nu  Ring til Fys&Sund

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage i Fys&Sund Randers er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning. Det stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand hos den enkelte patient. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage), bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjælpes. En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massage teknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til dig og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Massagen anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer, og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed samt øget velvære.

Book tid nu

AF GAVNLIGE VIRKNINGER VED MASSAGE KAN BLANDT ANDRE NÆVNES FØLGENDE:

  • Nedbryder affaldsstoffer
  • Fjerner spændinger
  • Modvirker stress
  • Lindrer spændingshovedpine
  • Smidiggør muskler og led
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet.

Principielt kan alle modtage en god, dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage. Jeg undersøger disse forhold inden en behandling påbegyndes.

Massage Randers hos fysiurgisk massør erik michaelsen i Fys og Sund
 

Book en tid nu

Du kan booke din tid online til massage, eller du kan ringe til os på 86415232, så hjælper vi dig med at finde en tid, der passer dig. 

Hvad koster det?

25 min. koster 245,- og 50 min. koster 415,-. Du får 10 % rabat, hvis du er medlem af Fys & Sunds fitnesscenter. 

Firmaaftale

Vi kører også ud på dit firma i Randers og opland og giver massage til dine ansatte. Kontakt os og prøv 2 timer gratis, inden du bestemmer dig.