<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Hjemme-
behandling

Fysioterapeutisk hjemmebehandling i Randers

Ring til Fys&Sund

Skal vi ringe til dig?

Når du ikke kan komme til os

Hvis du, af en eller anden årsag, ikke har mulighed for at møde op i Fys & Sund til fysioterapibehandling eller genoptræning, kommer vi gerne ud til dig.
Vi laver meget forskellig behandling og træning i private hjem og institutioner:
  • Genoptræning efter hjerneskade, blodprop, hjerneblødning, apoplexi, m.m.
  • Kontrakturprofylakse, hvor vi arbejder med udspænding af stive led og muskler efter f.eks. en hjerneblødning.
  • Genoptræning efter skader, der gør, at du ikke kan transportere dig selv til nærmeste genoptræningssted eller fysioterapeutklinik.
  • Fysioterapi ved eksempelvis akutte lændesmerter/hold i lænden.
  • Træning og mobillisering af børn eller unge med svært fysisk handicap.
  • Supplerende træning af ældre i hjemmet eller på plejehjemmet.
Hvis du skal igennem et genoptræningsforløb, efter eksempelvis en blodprop i hjernen, som har givet dig nogle funktionstab/handicap, kan det være langt mere effektivt at træne der, hvor du har din daglige gang og skal bruge din krop. Kort sagt, kan en meget lille forskel på de trapper, du træner på hos os og dine egne trapper hjemme gøre, at du ikke får tilstrækkeligt udbytte af træningen, når du kommer hjem. Derfor vil vi rigtig gerne træne med dig i kendte og trygge omgivelser, for at sikre dig bedst muligt udbytte af din træning og ydermere sikre, at du hurtigst muligt genvinder så meget af dit funktionsniveau som muligt.
Ring til Fys & Sund eller udfyld formular øverst på denne side og fortæl os, hvad du har brug for, så sender vi inden for meget kort tid en fysioterapeut ud til dig. Som ved behandling i klinikken i Randers, lover vi også meget kort ventetid – for det meste kan vi være hos dig inden for 48 timer.
 

Genoptræning i eget hjem

Det giver rigtig god mening at træne der, hvor du skal bruge det.