<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Personlig træner klippekort

Personlig træning for dig, der gerne vil lidt mere selv. 

Book en gratis og uforpligtende samtale    Ring til Fys&Sund

Mit Navn er Jakob Rosenrot, og jeg vil rigtig gerne ringe til dig. 

Høj kvalitet i 4 eller 8 mdr.

Jeg kan hjælpe dig som din personlige træner i Fys&Sund Randers, så du får allermest ud af træningen. Personlig træning er for dig, der har brug for støtte under din træning. Personlig træning er ligeledes for dig, som gerne vil lidt mere med din træning.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med at forbedre din kondition, opnå dit vægttab og til at blive stærkere. Derudover kan jeg hjælpe dig med at slippe af med smerter –  eksempelvis fra slidte led. Kort sagt, så tager jeg udgangspunkt i dig der, hvor du er lige nu og hjælper dig igennem de udfordringer, som konstant forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil.

Klik på den ORANGE knap og book en GRATIS samtale direkte i min kalender eller send mig dine kontakt oplysninger, så vi kan finde ud af sammen, om jeg ikke skal hjælpe dig med at blive bedre på en sjovere og mere smertefri måde. 

"Personlig træning klippekort" er for dig, der gerne vil strække din personlig træning over længere tid og selv bestemme, hvornår du har brug for hjælp.

Du får stadigvæk højt kvalificeret hjælp, men du er lidt mere dig selv i denne udgave. 

Du får følgende i klippekort pakken:

  • Personlig træning 8 gange inkl 4 mdrs fri træning hele døgnet i Fys&Sund fitness center (5000,-)

  • Personlig træning 16 gange inkl 8 mdrs fri træning hele døgnet i Fys&Sund fitness center (9800,-)

 

image column 1 widget_31310010338
image column 2 widget_31310010338
image column 3 widget_31310010338