<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Thomas Hyldgaard

Fysioterapeut, Cert.MDT, Med. Ac og klinikejer i Fys&Sund

 Book tid hos Thomas

Behandling må meget gerne være lidt hyggeligt

Mit navn er Thomas Hyldgaard og jeg har arbejdet som fysioterapeut i Fys&Sund siden 1998.  

Jeg har stor interesse og erfaring indenfor fysioterapeutisk behandling og træning. I min behandling vægter jeg meget at vi kommer omkring alle aspekter i din problemstilling og ingen oplysninger er ubetydelige. 
Jeg er certificeret McKenzie terapeut og har siden min start i 1998 set rigtig mange patienter med smerter relateret til nakke, brysthvirler, lænde eller bækken. Det kan være en svær problemstilling at finde ud af og derfor er det vigtigt for mig at der er god tid. Derfor er behandling eller undersøgelse ikke slut før vi har fundet frem til en fornuftig behandlingsplan for dig. 

For at sikre en hurtig og sikker diagnose har jeg også egen ultralydsscanner i klinikken. Så har du en træls skulder eller en mistanke om en skade i dit knæ, så kan vi få det afklaret allerede ved første undersøgelse, uden at vi skal vente på at der bliver tid på sygehuset. 

Jeg har også taget en ekstra uddannelse som akupunktør og har taget den ekstra certificering, så det er muligt for dig at modtage akupunktur hos med din sundhedsforsikring (RAB).

Er du golfspiller kan jeg også hjælpe dig, da jeg er uddannet golffysioterapeut i samarbejde med Golfklinik Danmark. Jeg ser i den forbimdelse en del spillere på eliteniveu, men jeg kan helt sikkert også hjælpe dig der "kun" spiller på hygge niveau. 

Book en tid i min kalender eller ring ind, så vi kan komme igang med at finde en god læsning for dig. 

Jo hurtigere jeg ser dig, jo hurtigere kan jeg hjælpe dig til en bedre hverdag!

Så klik på den orange knap og book en tid hos mig.  

Hvis du ikke kan finde en tid der passer dig, så ring på 86415232, så hjælper vi dig med at finde en tid. 

Book tid nu   Ring til Fys&Sund

Send en e-mail direkte til mig: thomas.hyldgaard@fysogsund.dk