Rigtig mange har nu siddet hjemme ved spisebordet i mange måneder. Vi ser nogle af jer i klinikken med nakke- og rygproblemer, men vi har en mistanke om, at der sidder rigtig mange derhjemme med smerter, som ikke får gjort noget ved det. 

Du kan selvfølgelig vente til hele landet lukker op igen, men de sidste meldinger giver desværre ikke meget håb om at det sker sådan lige foreløbigt. 

Den manglende aktivitet har en stor del af skylden for dine smerter og måske også for de ekstra kilo der har sneget sig ind. Motionsmængden er jo heller ikke prangende, når distancen til og fra arbejde er de 4,5 meter mellem spisebordet og sofaen.

Der er her helt sikkert rigtig mange ting du kan gøre for at holde dig i form, indtil dit fitnesscenter åbner igen og det er jo bare at komme igang. På vores Instagram og Facebook har vi lavet en masse forslag, som du kan benytte dig af indtil en genåbning bliver aktuel. 

I forhold til dine smerter i nakke- og rygsmerter, kan du under vores nyheder her finde forslag til, hvordan du kan takle smerterne.
Virker det for uoverskueligt, så har vi stadig åbent for behandling, så du må meget gerne booke en tid, så vi kan hjælpe dig med dine smerter og lave en plan for, hvordan du kommer igennem 2-3 mdr. mere ved spisebordet. 

Book tid nu   Ring til Fys&Sund

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard