<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Katrine Søvsø

Fysioterapeut og Klinisk vejleder i Fys&Sund

 Book tid hos Katrine

Jeg kan hjælpe dig med at få det bedre

 

Mit navn er Katrine Søvsø og jeg har arbejdet som fysioterapeut i Fys&Sund i 7 år. 

Mit navn er Katrine. Jeg har været uddannet fysioterapeut i snart 10 år.

Min interesse for faget kom gennem sporten, hvor håndbold, løb og styrketræning er min primære interesse. Jeg har gennem tiden taget efteruddannelse inden for fx akupunktur, McKenzie og kejsersnitsbehandling. Jeg ser de fleste problematikker i klinikken og tror på at et godt samarbejde mellem patient og behandler er det bedste redskab til vejen mod bedring.

Derudover er jeg klinisk underviser, hvilket betyder at jeg er ansvarlig for vores fysioterapeutstuderende, som kommer i klinikken i praktik. Jeg er ansvarlig for at give praktikanterne de bedste læringsforudsætninger her på klinikken, så de kan udvikle sig og få fysioterapifaget ind under huden. Jeg har praktikanter fra fysioterapeutuddannelsen i Aarhus og de kan komme her i klinikken på både 2., 4., 5. og 6. semester.

Udover arbejdet på klinikken, varetager jeg også hjemmebehandlinger. Jeg er bl.a. fast ekstern fysioterapeut hos CSV Randers.

Jo hurtigere jeg ser dig, jo hurtigere kan jeg hjælpe dig til en bedre hverdag!

Så klik på den orange knap og book en tid hos mig.  

Hvis du ikke kan finde en tid der passer dig, så ring på 86415232, så hjælper vi dig med at finde en tid. 

Book tid nu   Ring til Fys&Sund

Send en e-mail til mig: katrine.bay@fysogsund.dk