<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Spørgsmålet er ofte hørt i vores fitnesscenter og der flere svar der er næsten rigtige. Hvis vi nu kigger på den gængse måde vægttab praktiseres på, så skal vi igang med den, hvor man bare stopper med at spise. Med denne metode taber du dig helt sikkert, men du taber også muskelmasse på denne måde, da kroppen gerne vil beholde det væv med mest oplagret energi i og det er fedtvæv. At du så kombinere det med mange timers cardiotræning ændre ikke meget den effekt. 
Der findes i kroppen kun et aktivt væv der kan forbrænde fedt og det er muskelvæv. Så hvis du mister muskelvæv ned graduere du den motor der skal hjælpe dig med at forbrænde fedt. 
Hvis du stopper med at spise, så falder dit stofskifte og dermed din forbrænding og du vil sikkert opleve at du er træt og udbrændt hele dagen.  

Jamen jeg tager jo på i vægt når jeg øger min muskelmasse!?

Det er fuldstændig rigtigt, men på den lange bane er det helt sikkert en meget bedre løsning, at forbedre muligheden for at forbrænde fedt, så alle de andre gode tiltag du laver virker bedre og i længere tid. 

Hvis du vil blive klogere på hvad du gør lige nu og om det skal laves kan du booke en samtale sammen med vores fysioterapeut og personlige træner Jakob Rosenrot. 

Book en gratis og uforpligtende samtale

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard