<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Hvad er gevinsten ved styrketræning for ældre?

Ældre bør lave styrketræning, fordi det kan hjælpe med at bevare den fysiske funktionsevne og øge muskelstyrken og bevægeligheden. Dette er især vigtigt for ældre, da muskelstyrken falder med alderen, og dette kan føre til svækkelse og nedsat mobilitet. Styrketræning kan også hjælpe med at forebygge fald og skader. Derudover kan styrketræning have en positiv indvirkning på den mentale sundhed og øge følelsen af velvære og selvtillid.

Hvis du er interesseret i at starte styrketræning som ældre, er det vigtigt at tale med din fysioterapeut først. Fysioterapeuten kan evaluere dit helbred og designe et træningsprogram, der passer til dine behov og begrænsninger. Det er også vigtigt at starte med de rigtige vægte og gradvist øge intensiteten og mængden af træningen over tid. Med regelmæssig træning og en sund livsstil kan du som ældre opretholde en stærk og sund krop på trods af alderen.

I Fys&Sund får du altid en time sammen med en fysioterapeut inden du starter din styrketræning. På den måde sikre vi at du får noget ud af din træning og at du ikke starter for hårdt og dermed blever alt for øm og mister lysten til at træne. Vil du vide mere om vores fitnescenter så klik her. 

Du har hos os også muligheden for at få rigtig meget hjælp fra vores personlig trænere/fysioterapeuter, hvor du bliver støttet i din træning de første 3 eller 6 mdr. Læs mere om denne løsning her. 

Hvis du har spørgsmål er du mere en velkommen til at ringe til os på 86415232 eller kigge forbi til en snak i Dytmærsken 9. 

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard