<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Fysioterapi, genoptræning eller akupunktur på din sundhedsforsikring

Fys&Sund har aftale med langt de fleste sundhedsforsikringer

Har du en sundhedsforsikring? Hvis du har, giver det dig mulighed for hurtigt at komme igang med din behandling hos os. 

Vi har ingen eller kun meget kort venteliste, så ring til os eller book din tid online, så vi kan komme igang med din behandling hurtigst muligt. 

Fysioterapi

Vi vil altid have som mål, at du skal tilbage til fuld funktionsniveau så hurtigt og sikkert det er muligt. Sammen med dig laver vi en plan for dit forløb, så du føler dig tryg under din behandling hos os. 

Genoptræning

Vi kan ikke træne dine muskler op for dig, men vi kan sørge for at du gør det så sikkert og effektivt, som det er muligt. Vi har en stort og veludstyret fitnesscenter, hvor du træner under opsyn og vejledning fra din fysioterapeut.

Akupunktur

De fleste sundhedsforikringer har også akupunktur, som en del af den behandling du kan modtage. Det kræver, at den behandler der udfører akupunktur er RAB registreret og det er vi i Fys&Sund. Ring ind så finder vi en fysioterapeut der kan udfører din akupunktur behandling.

image column 1 widget_41053359361
image column 2 widget_41053359361
image column 3 widget_41053359361

Jeg vil gerne igang hos jer.
Hvad gør jeg nu?

Du skal kontakte din sundhedsforsikring og høre hvilke betingelser der er for opstart af behandling hos os. Det kan fx være du skal have en henvisning fra din egen læge. Derudover er der forskellige muligheder alt afhængig af hvilket forsikringsselskab du har, så hvis du fx ønsker akupunktur, så skal du sikre at din behandlingsgaranti dækker dette.

Når du har fået bevilget et behandlingsforløb kan du booke en tid hos os. Du kan enten ringe på vores telefonnummer: 86 41 52 32 eller booke via vores onlinebooking.

Book tid nu  Ring til Fys&Sund

Nogle forsikringer tilbyder direkte booking i vores terapeuters kalendere, bl.a. PensionDanmark og Tryg forsikring.