<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu
1 min read

Fysioterapi til dit barn

By Thomas Hyldgaard on 26-04-23 18:18

Topics: fysioterapi

Børnefysioterapi er en gren af fysioterapi, der fokuserer på at behandle og hjælpe børn med forskellige former for fysiske problemer og udfordringer. Børnefysioterapi kan omfatte behandling af børn med en bred vifte af sundhedsmæssige tilstande, herunder neurologiske lidelser, genetiske lidelser, muskuloskeletale problemer, respiratoriske problemer, for tidlig fødsel og motoriske udviklingsforstyrrelser.

Børnefysioterapi kan omfatte en række forskellige behandlingsmetoder og teknikker, afhængigt af barnets individuelle behov. Dette kan omfatte terapeutiske øvelser, manuel terapi, træning af motoriske færdigheder, teknikker til smertelindring og hjælpemidler som fx støttebandager og ortoser. Formålet med børnefysioterapi er at hjælpe børnene med at opnå en bedre fysisk funktion og øget livskvalitet, så de kan deltage i daglige aktiviteter uden smerter eller ubehag. 

Vil du vide mere så klik her eller ring på 86415232

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard