<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Den irreterende slice.

Biomekanikken i en golfslice henviser til de fysiske bevægelser og kræfter, der er involveret i at producere denne type golfslag. En slice opstår, når golfbolden bevæger sig fra venstre mod højre (for en højrehåndet spiller), i stedet for at flyve lige fremad.

Nogle faktorer, der kan bidrage til en slice, inkluderer et åbent køllehoved ved kraftoverførslen, en forkert bevægelse gennem bolden eller en bane, der er for meget på ydersiden af bolden ved kraftoverførslen.

Biomekanikken bag en slice involverer en analyse af kroppens bevægelse og koordinering af muskelaktivitet i forskellige dele af kroppen. For eksempel kan en forkert placering af fødderne, dårlig ballance /stabillitet eller en ujævn rotation af kroppen under svinget føre til en uønsket sidebevægelse af bolden.

Ved at forbedre teknikken/fysikken og forståelse af biomekanik kan en golfspiller reducere eller eliminere slicen og opnå en mere stabil og præcis boldbane.

Vil du vide mere så klik her eller ring på 86415232 og bestil en "golfbody test". 

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard