<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Hvad er Parkinson?

Parkinsons sygdom er en hjernesygdom, der især rammer ældre. Symptomerne er især rysten, muskelstivhed, langsomme og træge bevægelser samt balancebesvær. Det er meget forskelligt hvordan og hvilke symptomer der er, så ikke alle med parkinson oplever nøjagtigt samme sygdomsforløb. 
Parkinson er en kronisk lidelse, der over tid forværres. Forværring er oftest af motorisk karakter og det er derfor vigtigt at behandling og træning sigter imod at vedligeholde og forhale forværring, så hverdagen glider bedre og livskvaliteten vedligeholdes. 

Det er vigtigt med en undersøgelse af dit niveau inden du starter på behandling eller træning, så det kan klarlægges hvilken indsats der er bedst for dig. 

I Fys&Sund kan du både modtage individuel behandling eller træne på hold specielt for patienter med parkinson. Hvad der er bedst for dig finder vi ud af i den første grundige undersøgelse. 

Hvordan kommer du igang?

Tal med din egen læge eller den neurolog du er tilknyttet om behandling og træning hos en fysioterapeut. De kan give dig en henvisning til opstart på behandling/træning hos en fysioterapeut. 

Hvis du har spørgsmål til hvordan du kommer igang kan du finde kontakt oplysninger her: www.fysogsund.dk 

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard