Målrettet fysisk træning sammen med din golf fysioterapeut, som passer lige nøjagtigt til dit spil. 

Med en golfbody test finder vi ud af, hvor det du skal tune din krop i forhold til dit golfsving, så du kan få noget mere glæde ud af din tid på banen. 

Det er veldokumenteret. at målrettet fysisk træning forbedre dit golfspil markant. 

I VORES GOLF BODY TEST-FORLØB INDGÅR FØLGENDE ELEMENTER:

  • Golf Body Test i Fys&Sund / Golfklinik Randers

  • Udarbejdelse af individuel træningsplan med grundig instruktion samt tilhørende video til hver øvelse, så der sikres et højt udbytte af træningen.

  • Re-screening og opfølgning, hvor vi måler din udvikling og foretager eventuelle justeringer i din træningsplan. Vi mødes 2 gange til opfølgning, så vi er sikre på, at du får noget ud af træningen.

  • Træningsplan, videoer, opfølgning og resultatet af din golfscreening, hvor du får adgang til via Golfkliniks træningsportal.

  • Hele forløbet gennemføres af Thomas Hyldgaard, Cert. MDT, Med. Ac. som er certificeret certificeret golffysioterapeut, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb hos Golfklinik Danmark.

Hvad siger andre om testen?

Jeg blev bevidst om hvor jeg ikke var stærk nok og fik nogle øvelser til at forbedre det. For mig var det min balance der var mit svageste punkt og via. en masse balance øvelser blev min balance meget hurtigt bedre og det gav en bedre stabilitet i mit golfsving og dermed også bedre resultater på banen.

MIKKEL HJORT

PROFESSIONEL GOLFSPILLER
Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard