<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Mobillisering af bindevæv med "Fysioflow"

Mobilisering af bindevæv er en manuel terapeutisk teknik, der anvendes af fysioterapeuter, kiropraktorer og andre sundhedsprofessionelle til behandling af muskuloskeletale lidelser og smertetilstande. Teknikken indebærer anvendelse af forskellige manuelle teknikker til at strække, manipulere og massere bindevæv i kroppen med det formål at øge bevægelsen, lindre smerte og forbedre funktionen af muskler, led og nerver.

Bindevæv er et tæt netværk af fibre og celler, der omgiver og understøtter kroppens muskler, knogler, organer og nerver. Ved at mobilisere bindevævet kan terapeuten påvirke det fasciale system og løsne op for begrænsninger og spændinger, der kan opstå på grund af skader, overbelastning eller langvarig inaktivitet.

Mobilisering af bindevæv kan udføres på forskellige måder, herunder blid massage, dyb trykmassage, myofascial frigørelse, strækning og manipulation af bindevæv. Behandlingen er normalt smertefri, men kan nogle gange føles ubehagelig eller øm.

Mobilisering af bindevæv kan være en effektiv metode til at lindre smerte, forbedre bevægelsesområdet og genoprette funktionen af kroppens muskler og led. Det er en del af en bredere tilgang til fysioterapi og kropsbehandling, der fokuserer på at behandle hele kroppen og ikke kun det specifikke område, der er påvirket.

Denne teori ligger til grund for træning i "fysioflow" i Fys&Sund. Kunne du tænke dig at prøve det, så ring på 86415232 og book en prøvetime på det næste hold. 

Klik her og læs mere om de forskellige hold vi har i Fys&Sund

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard