<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=409476092825260&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Book tid nu

Gør det ondt, når du spiller golf?

Den typiske golfskade varierer afhængigt af faktorer som spillets niveau, spillets hyppighed og spillerens alder og fysiske tilstand. Nogle af de mest almindelige golfskader inkluderer:

  1. Golfer's elbow: også kendt som medial epicondylitis, er en overbelastningsskade af senerne, der forløber langs den indvendige side af albuen.

  2. Lower back pain: mange golfspillere oplever rygsmerter på grund af gentagne sving og belastning af rygmusklerne.

  3. Skulderskader: mange golfspillere oplever smerter i skulderen på grund af gentagne sving og belastning af skuldermusklerne.

  4. Knæskader: nogle golfspillere oplever knæsmerter på grund af gentagne sving og belastning af knæmusklerne.

  5. Tennisalbue: også kendt som lateral epicondylitis, er en overbelastningsskade af senerne, der forløber langs den ydre side af albuen.

Det er vigtigt at træne ordentligt, varme op og ned, og at undgå at spille med smerte for at undgå disse og andre golfskader. Hvis en skade opstår, bør man søge behandling og muligvis justere sin spilteknik for at undgå gentagne skader.

Har du svært ved at finde ud af hvorfor du får smerter på en golfrunde, så klik her eller ring på 864152323 og bestil en "golfbody test"

Thomas Hyldgaard

Written by Thomas Hyldgaard